ADANA / SEYHAN - Seyhan Danişment Gazi Anadolu Lisesi

Güngör SELÇUK - Okul Müdürü

1977 yılında Adana-Yakapınar’da (Misis) dünyaya geldi. İlköğrenimini Yakapınar’da, ortaöğrenimini Adana İmam-Hatip Lisesi’nde, yüksek öğrenimini ise Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde 1999 yılında tamamladı. Aynı yıl Ceyhan Mehmetçik İlköğretim Okuluna Türkçe Öğretmeni olarak atanmak suretiyle Milli Eğitim Bakanlığı’ndaki görevine başladı ve bugüne kadar Adana’da çeşitli okullarda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve eğitim yöneticisi olarak görev yaptı. 2017-2021 yılları arasında Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE bünyesinde çalışmalar gerçekleştirdi. Bu esnada Adana Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kendisine tevdi edilen vazifeleri yerine getirdi. Aynı dönemde Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kent Çalışmaları Anabilim Dalında “Yerel-Bölgesel Kalkınma ve Yönetişim: Güney Adana Kalkınma Programı Örneği” konulu tez çalışmasıyla yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Seyhan Danişment Gazi Anadolu Lisesindeki görevine 25.07.2022 tarihinde başlayan Güngör SELÇUK, evli ve iki çocuk babasıdır.